Tarieven

Wat bedraagt de kostprijs en hoe gaat dit in zijn werk ?

Wij geven steeds een prijsbestek en dit na een grondige evaluatie van uw toestel.

Bestekkost bedraagt 75€ excl. btw per toestel,ons uurloon 50€ excl. btw

Waarom ?

Wij stellen meermaals vast dat wanneer een toestel bij ons belandt,dit soms al een lange weg van herstelcentra heeft afgelegd. Geknoei van vorige technici brengt “meer” werk met zich mee, het resultaat van wat wij soms zien is bedroevend. Een bestek opmaken van een toestel betekent dat wij dit zo goed als moeten herstellen, één uur werk is snel gebeurt.

Herstellingen

Op basis van een evaluatierapport hetgeen u per mail wordt opgestuurd, bent u in de mogelijkheid een beslissing te nemen om al dan niet over te gaan tot een herstelling.

De voorafgaande kost van 75€ excl. btw (per toestel) word steeds op voorhand betaald in onze winkel.

Na uw goedkeuring van het bestek, brengen wij deze kosten in mindering met de werkelijke totaal kost.

Indien blijkt dat wij uw toestel niet kunnen herstellen, en dit na uw goedkeuring van het bestek worden alle reeds gepresteerde werkuren aangerekend.

Wij geven geen enkele vorm van garantie op ons werk , wij geven u enkel ons woord van goede werking. Eenzelfde of een nieuw probleem , en dit na een herstelling op uw toestel is steeds betaalbaar aan ons vermeld uurloon excl. onderdelen.

U kan zowel cash betalen als met bancontact.

Wij betreuren ten zeerste deze “strenge” regelgeving , wij zijn genoodzaakt deze toe te passen door de huidige mentaliteit , bedrog,arrogantie , afpersing en wanbetalers. Door het toepassen van deze regels kunnen wij het bestaan van onze zaak verder garanderen en U als audio liefhebber blijven verder helpen.

Beste klant,

Wij zitten momenteel terug op onze maximum capaciteit en kunnen helaas zo goed als geen herstellingen meer aan nemen .

 


Dit zal sluiten in 20 seconden