Marantz 2270

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  marantz 1 jaar, 8 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #490

  Ole.D
  Bijdrager

  Hallo

  Als muziekliefhebber (newbie audio nerd) ben ik al een hele tijd op zoek naar een Marantz 2270. Mijn oma heeft er in de tijd ook een gehad, naast de klank dus ook voor een deel nostalgie. Tweedehands heb ik er onlangs een gezien die te koop staat aan € 240. Het toestel is momenteel niet in werkende staat, het relais zou aan vervanging toe zijn. De verkoper heeft het toestel in deze staat gekocht op een rommelmarkt en binnen gebracht bij een hersteller. De reparateur stelde het defect aan het relais vast maar had geen spare parts liggen waarop die verkoper besloot hem terug van de hand te doen. Ik wou even polsen wat jullie meningen zijn bij dit verhaal? Te prijzig voor een item waarvan de verkoper zelf niet weet of hij nog te herstellen is? Te veel risico?
  Aan de andere kant, een volledig gereviseerd model kost algauw een pak meer.
  Als ik dit exemplaar koop en ik tel er de kosten bij voor herstelling en vervangstukken, kom ik dan niet uit op de 2e handsprijs voor een volledig gereviseerd model?? Moeilijk in te schatten hier. Wat zijn de meningen van mensen met ervaring in de materie? Graag even jullie hulp.

  Groeten
  Ole

  #542

  marantz
  Bijdrager

  hello,

  verrast om nog eens van een Marantz 2270 te horen . heb er één gehad in de 70’s. Mijne was nog “Made in USA”
  spijtig dat ik hem ooit weggedaan heb ! voor die prijs van aankoop mag je zeker 500€ restauratie en verbeteringen aanbrengen – condensatoren !enz Pracht toestel en oerdegelijk . voor die kwaliteit en nieuw betaal je nu zeker 1500€. Succes !!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.